Kes on rahvusvahelise tellisarhitektuuri konkursi Brick Award 2020 võitjad?

Juba täna selgub, kes võidavad rahvusvahelise tellisarhitektuuri konkursi Brick Award 202.

Brick 20 Cover EN
© Wienerberger AG

Täna, 23. septembril kuulutatakse välja rahvusvahelise tellisarhitektuuri konkursi Brick Award 2020 võitjad.

Konkurss toimub 2020. aastal juba üheksandat korda, kuid esmakordselt antakse auhinnad välja digitaalsel kujul toimuval auhinnatseremoonial.

2019. aasta alguskuudel oli arhitektidel, arhitektuurikriitikutel ja -ajakirjanikel võimalik esitada võistlustöid omanäolistest tellishoonetest ja muudest tellisobjektidest ülemaailmsele tellisarhitektuuri konkursile, et tunnustada rahvusvahelise auhinnaga kaasaegse ja uuendusliku tellisarhitektuuri esmaklassilisi näiteid. 
 
Sel korral laekus konkursile 644 võistlustööd üle maailma, mille hulgas ka 6 võistlustööd Eestist ja 3 Leedust, ning osales 520 arhitekti. 
Arhitektuuriajakirjanikest ja -kriitikutest koosnev eel-žürii valis kõikide võistlustööde hulgast välja 50 paremat, mis nomineeriti Brick Award 2020 auhindadele ning avaldatakse sellega kaasnevas Brick20 raamatus. Võitjad selgitas välja rahvusvaheliselt tunnustatud ekspertidest koosnev žürii ning võitjaid autasustatakse viies kategoorias: 
• kodune tunne;
• koos elamine;
• koos töötamine;
• avaliku ruumi jagamine;
• leidlikud ehitusmeetodid.
 
Huvilistel on võimalik veel registreerida ka digitaalsele auhinnatseremooniale -  https://register.gotowebinar.com/regi.../4006913249977609998

Kellel ei õnnestu enam üritusele pääset saada, siis on võimalik Brick Award Facebooki lehel - https://www.facebook.com/brickaward -  jälgida ürituse live stream'i. 

Rohkem infot konkursi kohta leiate ka Brick Award kodulehelt – www.brickaward.com

Uus

Leia sobiv toode!

Tutvu meie tootevalikuga ja leia sobivad tellised, tellisplaadid, sillutuskivid, katusekivid ja ehitusplokid ning oledki sammukese oma visiooni teostamisele lähemal!

Külasta meie näidistesaali!

Siit saad parima ülevaate Wienerbergeri keraamilistest fassaaditellistest, ahjutellistest, tellislaatidest, sillutuskividest, katusekividest ja ehitusplokkidest ning anname professionaalset nõu!